Individuelle forløb

Ønsker du adgang til flere ressourcer?

Underligt spørgsmål, hvem gør ikke det. Du kan få mere energi, bedre søvn og bedre livskvalitet ved at lære at trække vejret rigtigt. 

Vi er skabt til at trække vejret igennem næsen, ikke igennem munden. Hvis du har børn, så prøv at tænk tilbage på da de var helt små.

De trækker vejret igennem næsen med mindre næsen er blokeret. Når vi trækker vejret igennem næsen anvender vi den primære vejrtrækningsmuskel, nemlig mellemgulvsmusklen (Diafragma). På den måde kommer luften vi indånder helt ned i bunden af vores lunger. Det er her antallet af alveoler er størst og her vi optager mest ilt når, vi tager en indånding.

Da ilt er den vigtigste bestandel for at kroppen kan producere energi, hvorfor så ikke få det maksimale ud af din vejrtrækning!

 

Effekten er blandt andet:

- Værktøjer til et liv med mindre psykisk og fysisk stress.

- Minimere angst 

- Bedre iltoptagelse

Faragalla-Ovesen køre forløb for enkelt personer og grupper. De kan tilpasses til netop dine eller jeres behov. Kunne du tænker dig at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pris for enkelt session: 800, -

Varighed: 1 1/2 time

Pris for forløb af 5 sessioner: 3495, -

Varighed: 1 1/2 time / 5 uger

højtalere

HAVD SIGER DE?

Min oplevelse med åndedrætstræning er overvejende positiv. Det skal siges at jeg ikke normalt er typen der springer på alternativ behandling, men efter at have fået principperne forklaret synes jeg egentlig at behandlingen virkede logisk og jeg havde mod på at prøve en session.

Det skal nævnes at dette ikke er nogen wellness massage. Jeg gik ind til det uden de helt store forventninger, men blev meget positivt overrasket. Efter min ene session kan jeg bekræfte at dette er kropsterapi som løsner op i de fysiske såvel som de psykiske spændinger man går med i kroppen efter næsten et årti i det danske Forsvar. Efter min session var der en klar følelse af velvære og afslapning. Jeg vil anbefale alle der går med spændinger i kroppen til at give det et forsøg.

 

—  Andreas Elbæk

Kontakt

Faragalla-Ovesen 

Linde Alle 2B,

7500 Holstebro

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
© 2020 Faragalla-Ovesen